Kommende arrangementer

Medlemsmøter

Velkommen til neste medlemsmøte!

Det er tid for enda et spennende medlemsmøte. Denne gangen inviterer vi til workshop med ingen ringere enn Hanne-Sofie J. Dahl! Hanne-Sofie vil lede kvelden med tema “overføring i gruppeterapi”. Dette er en glitrende mulighet til å treffe både nye og gamle i gruppemiljøet. Så hold av torsdag den 12. mars kl.19 og møt opp på IGA sine lokaler på Majorstua. Vi tilbyr lett servering.
Velkommen skal dere være!

Velkommen til årsmøte i april!

Kjære medlem. Årets årsmøte arrangeres torsdag den 23. april i IGA sine lokaler på Majorstua. Mer informasjon kommer etterhvert. Hold av datoen inntil videre.

Velkommen til workshop om overføring i gruppepsykoterapi med Hanne-Sofie J. Dahl – 12. mars.

Sigmund Freud mente at overføringen både innebar sterk motstand og stort potensiale for endring.

Hva tenker vi om dette i dagens gruppeterapi? På medlemsmøtet vil vi utforske og diskutere hvordan vi kan forstå og arbeide med overføring i gruppeterapi. Ta med episoder der du lurer på om overføring spiller seg ut/ er i forgrunnen og på et eller annet vis forstyrrer terapien, fra nærmest umerkelig til helt tydelig, – eller er til hjelp og forsterker en positiv prosess, nærmest umerkelig til helt tydelig. En hovedvei for å få tak i overføringsmateriale er motoverføringen, så ta gjerne med egne reaksjoner og responser også.

Hanne-Sofie J Dahl som har forsket på overføringsarbeid i individualterapi vil lede samtalen. I kraft av å være gruppeanalytiker og psykoanalytiker har hun arbeidet klinisk med overføringsbegrepet i ulike situasjoner, men lover ikke entydige svar eller løsninger.

Velkommen skal du være!

Velkommen til Sannerseminaret 2020 – årets gruppebegivenhet!